Emoleak 9 de Olga Tapes: Ik zeg wat ik denk maar doe niet wat ik zeg

EmoLeak 9 gaat over de toezegging van onderwijswethouder Olga Hartman dat er een financiële onderbouwing van het huisvestingsplan IHP ligt als dit plan in de raad komt. Merkwaardig dat in de notulen staat dat een onderzoek naar de financiële gevolgen van het scholenplan pas aan de orde is als het IHP is vastgesteld. Alleen eigen geluidsopnames bewijzen de toezegging van de wethouder. Een brief aan het campagneteam bevestigt dat de wethouder nog lang niet plan is van de financiële consequenties van schaalvergroting uit te werken.

Abt Emo School BLIJFT! vindt een helder beeld van wat brede scholen gaan kosten en wat het kost als er bijvoorbeeld niets gebeurt en de kleine dorpsscholen in de gemeente blijven bestaan essentieel voor een goed onderbouwd standpunt over het IHP. Niet alleen Abt Emo School BLIJFT! vindt dat, ook een aantal gemeenteraadsfracties.

Het campagneteam heeft de gemeenteraad als controlerend orgaan in het weekeinde van 7 en 8 mei geïnformeerd over de Olga Tapes waarin de onderwijswethouder haar toezegging doet die in de notulen niet is terug te vinden.

Brief aan raad over toezegging onderwijswethouder over financiële onderbouwing IHP >>>

Dit bericht werd geplaatst in Emoleaks en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s