Vertrouwensbreuk verrast B&W Loppersum

B&W van Loppersum zijn verrast dat de Werkgroep Kleine Scholen Loppersum Oost het vertrouwen in schoolstichting Marenland heeft opgezegd.

Dat meldt het Dagblad van het Noorden op woensdag 23 november 2011, twee dagen nadat de ‘Raad van Toezicht’ met de vijf onderwijswethouders van de Marenland-gemeenten bijeen zijn geweest om de crisis rond Marenland te bespreken.

Het DvhN: “De werkgroep, die de dorpsscholen in Westeremden, ’t Zandt, Zeerijp en Oosterwijtwerd wil behouden, zegde vorige week het vertrouwen op nadat de onderwijsstichting via deze krant de nieuwste plannen voor de basisscholen bekendmaakte. Marenland vindt dat in Loppersum Oost een grote school moet komen. De werkgroep en de gemeenteraad van Ten Boer vinden dat het toezichthoudend orgaan van Marenland de organisatie moeten laten doorlichten. Volgens wethouder Olga Hartman, die in het toezichthoudend orgaan zit, is daar nog geen besluit over genomen.”

Wat een verrassingen
Olga Hartman is verrast. Wat een verrassingen in Loppersum. De Werkgroep Kleine Scholen Loppersum Oost verrast door nieuwe sluitingsplannen Marenland. En Hartman weer verrast omdat wij als werkgroep, verrast als wij waren, het vertrouwen in Marenland hebben opgezegd. Interessant is om te weten of Hartman, naast verrast te zijn door de verrassing van de werkgroep, ook verrast is door de nieuwe plannen van Marenland?

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s